Bijna bijna
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Annemarije
19 Augustus 2008 | Nederland, Winsum
Laatste dag voor vertrek, dat voelt toch wel een beetje gek. Ik ben druk met alles inpakken enzovoort..
Inmiddels weet ik natuurlijk ook wat ik precies ga doen! Ik vlieg om 9.20 's ochtends en kom daar rond kwart voor 10 aan (peruaanse tijd). Ik vlieg via Newark, en zal er ongeveer 19 uur over doen. Vervolgens heb ik een introductie van 3 dagen in Lima over de cultuur, samen met alle andere mensen die gekozen hebben om 5,5 maand in Peru door te brengen. Na deze 3 dagen ga ik naar Trujillo, daar kom ik in een Gastgezin. Het gastgezin bestaat uit een vrouw met haar zoon, verdere info heb ik helaas nog niet gekregen. Hier volgt dus nog meer over;) In Trujillo heb ik eerst 2 weken spaanse les, wel zo handig! Daarna ga ik voor een paar maanden met weeskinderen en straatkinderen werken. Een hele uitdaging maar het lijkt me ontzettend leuk! Hierover ook nog veel meer informatie later.
Ik zal proberen regelmatig een berichtje te plaatsen over mijn belevenissen.. als jullie natuurlijk ook vertellen hoe het er in Nederland aan toe gaat! Verder heb ik er ontzettend veel zin in en kan ik niet wachten voordat ik in Lima ben! Maar ga Nederland natuurlijk ook wel een beetje missen!
Tot februari!
XX Anne
19 Augustus 2008 - 18:13
Marga:
Prettige reis en we zullen je zeker vertellen hoe het hier is. -
19 Augustus 2008 - 20:15
Papa En Mama:
een heel goede reis!!! -
19 Augustus 2008 - 20:16
Maarten & Kristianne:
GENIET :) -
20 Augustus 2008 - 10:00
Zus:
En weg ben je.... Dat is gek! Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en het in Amerika allemaal goed is gegaan! Nu begin je echt aan je grote avontuur! Ik denk aan je! -
21 Augustus 2008 - 14:06
Ab En Truus:
Heel veel succes en ook heel veel plezier -
21 Augustus 2008 - 18:58
Oma En Opa Knol:
groetjes van ons wij wensen jou daar een goeie tijd toe.
21 Augustus 2008 - 20:14
Bas, Jantina En Kids:
heeeeeeeeeeeeeeel
veeeeeeeeeeeeeeel
plezier en veel berichtjes en foto's plaatsen hoor:P -
22 Augustus 2008 - 07:43
Ludolf En Siska:
Goede reis, veel plezier en pas goed op jezelf! We zullen je belevenissen gaan volgen!
Groetjes, Ludolf Siska Jamie Wesley -
23 Augustus 2008 - 18:53
Papa En Mama:
jammer dat je nog geen berichtjes op de site kunt zetten,we wachten maar gewoon af. -
23 Augustus 2008 - 21:46
Annemarije:
Hallo mensen,
Helaas kan ik geen berichten plaatsen, op het moment dat ik inlog wordt ik van de website afgegooid.. maar hier komt wel een oplossing voor. Verder gaat alles goed met me. De reis is goed gegaan en allemaal op tijd. De eerste dag in Lima heb ik een introductie gehad, en ben daarna direct door gegaan naar Trujillo en heb mn gastgezin ontmoet.. dit zijn hele leuke en vriendelijke mensen. Later hierover meer..
Liefs Annemarije -
24 Augustus 2008 - 15:02
Rosalie:
Hey Annemarije,
Heel veel plezier en Peru. Geniet ervan en maak het de tijd van je leven.
Groetjes Roos en Johan -
23 Februari 2009 - 23:13
Angel:
Hallo! Hoe is't? Jij zijn weg gegaan zonder "chau!" zegen... Mijn email address is ibarguren56@hotmail.com
Groetjes uit Perú!